به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، کشمش سیاه، یک خوردنی سالم و مفید بهخصوص برای فصل زمستان است زیرا نهتنها به کاهش وزن کمک میکند بلکه برای کنترل سطح کلسترول و فشارخون نیز موثر است.
در ماههای سرد سال اغلب افراد در طول روز ممکن است به دفعات بیشتری احساس گرسنگی کنند و از این رو اگر به دنبال میانوعدهای سالم و شیرین برای کنترل اشتها در بین وعدههای غذایی در طول فصل سرما هستید، کشمش سیاه گزینه مناسبی است زیرا نه تنها باعث میشود فرد برای مدت طولانی گرسنه نشود و وزن کاهش پیدا کند، بلکه باعث می شود سطح کلسترول و فشار خون نیز تحت کنترل باقی بماند.
خیساندن کشمش سیاه در آب فواید آن را چند برابر میکند زیرا باعث افزایش خواص آنتیاکسیدانی آن میشود.
روزنامه «هندوستان تایمز» در این مطلب به شرح مختصرِ برخی از خواص کشمش سیاه برای سلامتی پرداخته است:
پیشگیری از پوکی استخوان: کشمش سیاه به غیر از پتاسیم دارای مقادیر بسیار بالایی کلسیم است که آن را به یک ماده غذایی ضروری و مفید برای استخوانها تبدیل میکند. طبق مطالعات انجام شده، ریزمغذیهای موجود در کشمش سیاه به جلوگیری از شروع پوکی استخوان کمک میکند.
جلوگیری از سفید شدن و ریزش مو: به افرادی که در فصل سرما با مشکلاتی مانند خشکی و شکنندگی تارهای مو مواجه هستند، توصیه میشود که روزانه کشمش سیاه مصرف کنند. این خوراکی حاوی آهن و همچنین دارای مقدار زیادی ویتامین C است که جذب سریع مواد معدنی را تسهیل و مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت موها را تامین میکند.
کنترل فشار خون: کشمش سیاه میتواند تسکین دهنده علائم فشار خون باشد. سطح بالای پتاسیم موجود در کشمش به کاهش سدیم از خون و کنترل فشار خون کمک میکند.
رفع یبوست: کشمش سیاه دارای مقادیر زیادی فیبر خوراکی است که مانع از بروز مشکل یبوست میشود.
پیشگیری از کمخونی: به افراد مبتلا به کم خونی نیز توصیه میشود به طور منظم از این خوراکی مصرف کنند زیرا دارای میزان بالایی آهن است.
نظر شما